EURUSD ECB FAİZ KARARI VE DRAGHİ BASIN AÇIKLAMASI GELİYOR

Haftanın en önemli gelişmesi şüphesiz ki Avrupa tarafından gelecek olan faiz kararı olacaktır. Piyasanın beklentisi herhangi bir faiz indiriminin olmayacağı yönünde. Ancak karar sonrasında ECB Başkanı Draghi açıklamaları takip edilecek. Tahvil alım programının daraltılmasıyla alakalı sinyal vermesi durumunda paritede hareketlenme hızlanabilir. Küresel ölçekte Kuzey Kore ve ABD geriliminin devam ettiğini görüyoruz. Cuma günü Kuzey Kore’ nin yıl dönümü olması nedeniyle yeni bir füze denemesi gerçekleşme ihtimali piyasalarda konuşulmaya başladı. Yeni bir balistik füze denemesi paritede yukarı yönde hareketi hızlandırabilir. Gün içinde ABD Ticaret Denesi başta olmak üzere PMI dataları piyasanın odağında olacaktır. Aynı zamanda günün ilk yarısında Almanya Fabrika Siparişleri ve Avrupa Perakende PMI verileri takip edeceğiz.

Teknik olarak yükseliş trendinin devamı yaşanması halinde 1,1930 ve 1,1950 direnç seviyeleri kısa vadeli olarak takip edilebilir. Ardından 1,2050 direncine kadar yükseliş yaşanabilir. Ancak olası düşüşlerde 1,1870 ve 1,1850 destek noktaları gündeme gelebilir.

DİRENÇ : 1,1930 – 1,1950 – 1,2050

DESTEK : 1,1870 – 1,1850 – 1,1830

İnfoforex Hakkında

İnfo Yatırım, güçlü öz sermayesini, piyasalardaki tecrübesini ve uzman kadrosunu teknolojik alt yapı ile birleştirerek yatırımcılara güvenli ortamda,etkin ve hızlı işlem yapma olanağını sunar. Sizinle birebir ilişki kuran yatırım uzmanlarımız, piyasalardaki son gelişmeleri, şirket ve sektör raporlarını, makro ekonomik değerlendirmeleri sizinle paylaşarak işlemlerinizin etkinliğini arttırmayı hedefler.

İnfo Forex

• Adres: Kuştepe mah. Mecidiyeköy Yolu Cd. No:14 V Plaza Kat: 8-9Mecidiyeköy-Şişli/İSTANBUL

Yasal Uyarı

2017 Yılı 4. Çeyrek Karda-Zararda Hesap Oranları Dağılımı; Kar Edenler:%35,23, Zarar Edenler:%64,77 infoyatirimfx.com sayfalarında yayınlanan hiçbir yazı, görüş, resim, analiz ve kullanıcılara sunulan diğer materyal izin alınmadan bir başka web sitesinde, yazılı veya görsel basın organlarında yayınlanamaz. Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

INFOFOREX - Tüm Hakları Saklıdır . - Sitedeki görseller tamamen tanıtım amaçlıdır. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz